Μπισκότα Παπαδοπούλου
Πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης...
Με αυτά μεγαλώσαμε και εξακολουθούν να μεγαλώνουν ολόκληρες γενιές Ελλήνων.
Για εκατό περίπου χρόνια (ιδρύθηκε το 1922), η ανώνυμη εταιρεία "Papadopoulos S.A", είναι ο ηγέτης της Ελληνικής αγοράς στα μπισκότα. Την τελευταία δεκαετία, μπήκε δυνατά και στον χώρο των υποκατάστατων ψωμιού (φρυγανιές-ψωμάκια-krispies), ενώ το 2013, στα ράφια των super markets, είδαμε για πρώτη φορά κομμένες φέτες ψωμί για τοστ, από την εταιρεία.
Πρόκειται για στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας, με τέσσερις μονάδες παραγωγής, στην Αθήνα (1955), Θεσσαλονίκη(1974), Βόλο(1984) και Οινόφυτα(1990), ενώ διατηρεί μεγάλη κεντρική αποθήκη στον Ασπρόπυργο.
Όλα τα προιόντα της εταιρείας είναι πιστοποιημένα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, ενώ εξάγονται σε 40 χώρες του κόσμου. Σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 200 dealers, προσπαθούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας, και να την οδηγήσουν σε υψηλότερα επίπεδα.
Με περισσότερους από 1250 εργαζόμενους στο δυναμικό της, η εταιρεία πραγματοποιεί ετήσιο τζίρο περίπου στα 160 εκ. ευρώ, συμβάλλοντας κι αυτή με τον τρόπο της, στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας...
Η πρώτη συνταγή (μπισκότα πτι-μπερ) που ξεκίνησε αρχικά από την Κωνσταντινούπολη και τα χέρια της Μαρίας Παπαδοπούλου, και διοχετεύονταν στην αρχή από τα παιδιά της στους δρόμους, έμελλε να ήταν η αρχή μίας αυτοκρατορίας που ακόμα και σήμερα είναι πρότυπο εργατικότητας και δημιουργικότητας...