Το αθάνατο ελληνικό μέλι
Μέλι ΑΤΤΙΚΗ - Ο ηγέτης...
Το αρωματικό γλύκισμα με τις πολλές θρεπτικές και θεραπευτικές ουσίες, που προέρχεται από το νέκταρ των φυτών και παράγουν οι μέλισσες, είναι από τις αρχαιότερες τροφές που χαρακτηρίζουν την χώρα μας.
Ανάμεσα στις τόσες εγχώριες επιχειρήσεις που ασχολούνται, με την παραγωγή συσκευασμένου μελιού, μία είναι αυτή που ξεχωρίζει και είναι υπόδειγμα για τις άλλες.
Μιλάμε για το "Μέλι Αττική" μία από τις πιο νοικοκυρεμένες οικογενειακές επιχειρήσεις, με ιστορία που ξεκινά δειλά από το 1896 και πιο επαγγελματικά το 1928.
Από τότε έως και σήμερα η οικογένεια Πίττα είναι ο ηγέτης της αγοράς, αφού από τους 15.000 τόννους μελιού που παράγονται στην χώρα μας, οι 4.000 τόνοι (περίπου το ένα τρίτο της ελληνικής παραγωγής), φεύγουν από το εργοστάσιο της εταιρείας αυτής στο Κρυονέρι.
Σε συνεργασία με περίπου 2.000 μελισσοκόμους, το "Μέλι Αττική" είναι το μέλι που συνεχώς διακρίνεται, αφού έχει κερδίσει πάνω από 40 βραβεία παγκοσμίως, ενώ βρίσκεται στα ράφια των καλύτερων καταστημάτων σε πάνω από 37 χώρες του κόσμου και στις 5 ηπείρους, κάνοντας το ελληνικό μέλι διάσημο στον κόσμο...