Προμήθειες & βραδινές χρεώσεις
Προσοχή, ψάξιμο και πρόγραμμα...
Όσο κι αν είμαστε ένα πικάντικο ανδρικό περιοδικό, εντούτοις αν κάποιος μας παρακολουθήσει σωστά, αναλυτικά και όχι προκατειλημμένα, θα παρατηρήσει ότι έχουμε λόγο και σε άλλα θέματα πέραν των άρθρων που έχουν να κάνουν γενικά με γυμνό περιεχόμενο.
Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο και παράδοξο, ένα περιοδικό όπως το neats, μπορεί να δώσει κι άλλα στους αναγνώστες του πέραν από αυτό που φαίνεται με πρώτη ματιά, αρκεί βέβαια να θέλει να το εξακριβώσει όποιος μας διαβάζει, ή μας ψάχνει περιστασιακά για μία στιγμή.
Όλα χρειάζονται σε αυτή την ζωή, και τα ωραία και τα πονηρά, και τα χλιδάτα κλπ.
Απλά για να αποκτήσεις το πανάκριβο αυτοκίνητο, να κάνεις ακριβά ταξίδια, να κυκλοφορείς με μοντέλες, να αγοράζεις πανάκριβα και επώνυμα ρούχα, χρειάζεσαι χοντρό παραδάκι. Να είσαι ματσό που λέμε γενικά.
Για όσους είναι πετυχημένοι καλώς, για τους υπόλοιπους που ψάχνονται, που θέλουν κάτι για να πάρουν τα επάνω τους και να αλλάξει η ζωή τους άμεσα, φεύγοντας από την μιζέρια για πάντα, τότε το forex και τα κρυπτονομίσματα με τα οποία έχουμε ασχοληθεί όσο αναλογεί έως τώρα, σε ένα ερωτικό κατά βάση περιοδικό, είναι το μοναδικό μέσον για να πετύχεις πολύ γρήγορα, αυτά που άλλοι έκαναν δεκαετίες για να τα αποκτήσουν.
Αυτή την φορά δεν θα σας δώσουμε κάποια πρόβλεψη δωρεάν, αλλά θα σταθούμε στις προμήθειες των εταιρειών και στις χρεώσεις των swaps.
Πριν γραφτείτε σε κάποια πλατφόρμα για να ασχοληθείτε με τις ισοτιμίες νομισμάτων, καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα, σε αρκετές εταιρείες, για το τι spread χρεώνουν ανάμεσα στην αγορά και την πώληση μίας συγκεκριμένης ισοτιμίας.
Συνήθως οι δημοφιλείς ισοτιμίες (πχ EUR/USD), έχουν την πιο μικρή διαφορά (spread), ανάμεσα στην αγορά και την πώληση και φυσικά είναι από τις επιλογές μας. Αλλά θα εκπλαγείτε αν δείτε τις διαφορές τιμολόγησης από εταιρεία σε εταιρεία.
Επίσης κάτι το οποίο πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι η νυχτερινή χρέωση σε περίπτωση που αφήσουμε ανοιχτή εντολή για την επόμενη μέρα ή μέρες.
Η κάθε ισοτιμία έχει στάνταρ συμπεριφορά σε αυτή την παράμετρο.
Για παράδειγμα η ισοτιμία USD/JPY (αμερικάνικο δολάριο εναντίον ιαπωνικού γιεν), είναι θετική αν την αγοράζουμε ή αρνητική (χρεωνόμαστε δηλαδή) αν την πουλάμε.
Για όσους παίζουν με μακροχρόνιο σκεπτικό και αφήνουν μία θέση ανοιχτή μέχρι να πάρουν τα κέρδη που επιθυμούν, ή εγκλωβίστηκαν από κακό υπολογισμό ή άγνοια και περιμένουν αναγκαστικά, το να παίξεις αυτή την συγκεκριμένη ισοτιμία SELL για μέρες, είναι μεγάλο μειονέκτημα, αφού τρώμε προμήθειες στο κεφάλι που πολλές φορές μπορούν είτε να μας ροκανίσουν όλο το μελλοντικό κέρδος, ή να κινδυνέψουμε ακόμη και να κάψουμε τον λογαριασμό μας.
Το USD/JPY λοιπόν συμφέρει πάντα να το παίζουμε BUY κυρίως όταν πιστεύουμε ότι θα ανέβει, μετά από μία μακροχρόνια πτώση, αφού ακόμα κι αν αφήσουμε τη θέση μας ανοιχτή για μέρες, εμείς όχι μόνο δεν χρεωνόμαστε τόκο, αλλά μας δίνει το σύστημα επιπλέον χρήματα για κάθε μέρα που μένουμε ανοιχτοί και δεν κλείνουμε την θέση, πέραν του κέρδους που περιμένουμε να πάρουμε ως πρόβλεψη.
Αντίθετα το EUR/USD συμφέρει περισσότερο να το παίζουμε SELL και όχι BUY όταν η τεχνική ανάλυση συνηγορεί βέβαια για αυτή την επιλογή μας.
Προσέξτε αυτά τα απλά traderάδες και καλή σας επιτυχία...